Localització

La clínica es troba ubicada a la Carretera de Mataró a Granollers, núm. 2, Finca Can Pep Ros, al terme municipal de La Roca del Vallès (Barcelona). Disposem d'una hectàrea de modernes instal·lacions amb una nau, pàdocs, boxes i pista de treball al costat de l'autopista AP-7 i de l'autovia C-60, al peu del parc natural del Corredor i Montnegre.


Com arribar-hi? Autopista AP-7, direcció Girona, sortida C-60 i C-1415c (Mataró). Una cop passat el peatge a l'esquerra, carretera C-60 direcció a Mataró. Continuar fins a la sortida número 8 (Sant Celoni, La Roca del Vallès) i a la rotonda la sortida de La Roca del Vallès. En el següent encreuament a l'esquerra, direcció Coll de Parpers (carretera C-1415c). Passar sota el pont i a 50 metres girar a l'esquerra, entrada Finca Can Pep Ros.


Contacte i horaris: La clínica funciona 365 dies a l'any, 24 hores al dia. El telèfon de contacte es 659442401. Correu Electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..


Vols treballar o fer pràctiques amb nosaltres? Envia'ns el teu currículum si t'interessa unir-te al nostre equip (veterinaris, ATS veterinaris, mossos de quadra…) (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)