Instal·lacions

ÀREES DE TRACTAMENT: La clínica disposa de tres àrees de tractament. Dues d'elles són sales de consulta i l'altra és una sala especialitzada en radiologia digital i scintigrafia.

ÀREES DE CIRURGIA:
La clínica ARS EQUINA disposa d'un quiròfan completament equipat, una sala de pre-quiròfan, un box de recuperació i un box d'UCI.

SALA DE REUNIONS: L'equip veterinari es reuneix periòdicament per discutir els casos i discernir els millors tractaments per a cada pacient.


ars equina


LABORATORI: El laboratori conté els instruments per a manipulació i obtenció de totes les mostres necessàries per a un correcte seguiment de la malaltia del cavall ingressat.

FARMÀCIA


ADMINISTRACIÓ:
Sense un correcte treball administratiu no és factible la feina diària a la clínica. Les funcions d'aquest departament són vitals en el seguiment i control de tota la informació dels cavalls ingressats. El departament d'administració també s'encarrega de la compra de medicaments i material clínic. ARS EQUINA ha apostat els últims anys per informatitzar tota la seva gestió i historials clínics. Disposa de diversos ordinadors, impressores i d'un software específic de gestió de clíniques veterinàries.


INSTAL·LACIONS EXTERIORS: La clínica disposa d'1 hectàrea de terreny dedicada exclusivament a tenir cura dels cavalls ingressats. Disposa d'una pista de 20 X 30 metres per treballar els animals i poder realitzar un correcte diagnòstic de coixesa així com una zona pavimentada per poder treballar als animals sobre una superfície dura. Hi ha, també, cinc pàdocs de 5 X 10 metres per a l'estada dels animals a l'exterior. Adjunts a la nau principal hi ha cinc boxes per els animals en tractament així com dos boxes més, aïllats de la resta, per als cavalls que hagin estat sotmesos a una scintigrafia. Tot això en un excel·lent entorn, al peu del parc natural del Corredor i Montnegre, i perfectament comunicat amb les principals vies.

ars equina